Property Solution Group

2023.nov.25.
Írta: Property Solution Group Szólj hozzá!

Néhány apró ötlet, amivel karácsonyi hangulatot teremthetsz az otthonodban

El sem hiszi az ember, de máris eltelt egy újabb év, egy hónap és megint itt a karácsony. A plázákban, rádiókban felcsendülnek a klasszikus ünnepi slágerek, és az otthonokban is elindul a készülődés az év végére. Ehhez gyűjtöttünk néhány ötletet, amivel hangulatosabbá tehetjük a lakásunkat.

family-opens-branches-in-advent-calendar.jpeg

Tovább

Tényleg rákkeltő az Iphone-unk?

Napok óta dúl a vita arról, hogy valóban fokozott rákkockázatot jelent-e az iPhone, miután a 12-es modellel kapcsolatban Franciaországban viszonylag komoly figyelmeztetést adtak ki. Megpróbáltunk utánajárni, hogy mekkora a valós veszély, kell-e aggódniuk azoknak, akiknek szintén ilyen készülék van e cikk olvasása közben is a kezükben. 

iphone-410324.jpg

Tovább

Méltatlanul elfeledetett szépirodalom: ezeket olvassák nyáron a világ leghíresebb emberei

Legyen szó dúsgazdag vállalkozókról, sikeres sztársportolókról, vagy kreatív művészekről - számos világhírű ember számolt be arról, hogy a karrierjében milyen fontos szerepet töltött be egy-egy könyv, amit elolvasott. Sokan klasszikus műveket emelnek ki, mint életük múzsáját - ami kiváló inspiráció lehet számunkra is így nyáron, amikor talán több időnk van belelapozni a világirodalom nagyjaiba. 

Tovább

Dílerek elől menekültek, lezuhantak repülővel, majd 40 napot éltek túl az Amazonas mélyén Kolumbia csodagyerekei

Egészen elképesztő módon menekült meg az a négy gyermek, akik az Amazonas dzsungelének legsűrűbb és legismeretlenebb része felett zuhantak le édesanyjukkal együtt egy kis repülőgéppel. Negyven napig bolyongtak a testvérek, mire a mentőalakulatok rájuk találtak, legkisebbjük alig múlt 11 hónapos. A kolumbiai csoda története valóságos gyógyír a válságokkal terhelt világunkban.

1686634459-temp-ejjkmb_cover_1x.jpeg

Tovább

Itt a még durvább mesterséges intelligencia: 9 dolog, amire érdemes használni

Hónapok óta szólnak arról cikkek, elemzések, tanulmányok, műsorok, hogy milyen elementáris hatással lehet a világunkra a legújabb mesterséges intelligencia, a ChatGPT. Most viszont a nyelvi modellt fejlesztő OpenAI közzétette a program negyedik generációját, ami szinte minden területen túlteljesíti elődjét, és egyelőre megjósolhatatlan, milyen változásokat hoz majd magával. 

Tovább

Hihetetlen csodák: 228 órát töltött a romok alatt, élve húzták ki - nem ő az egyetlen

Túlzás nélkül az egész világot megrázták a Törökországban és Szíriában történt földrengések. S miközben a számtalan halálos áldozat miatt rengetegen gyászolnak, minden létező előzetes várakozásra rácáfolva 8-9 nap elteltével is kerülnek elő életben maradt emberek a romok alól. 

Tovább
süti beállítások módosítása