Property Solution Group

2023.már.15.
Írta: Property Solution Group Szólj hozzá!

Itt a még durvább mesterséges intelligencia: 9 dolog, amire érdemes használni

Hónapok óta szólnak arról cikkek, elemzések, tanulmányok, műsorok, hogy milyen elementáris hatással lehet a világunkra a legújabb mesterséges intelligencia, a ChatGPT. Most viszont a nyelvi modellt fejlesztő OpenAI közzétette a program negyedik generációját, ami szinte minden területen túlteljesíti elődjét, és egyelőre megjósolhatatlan, milyen változásokat hoz majd magával. 

Tovább

Hihetetlen csodák: 228 órát töltött a romok alatt, élve húzták ki - nem ő az egyetlen

Túlzás nélkül az egész világot megrázták a Törökországban és Szíriában történt földrengések. S miközben a számtalan halálos áldozat miatt rengetegen gyászolnak, minden létező előzetes várakozásra rácáfolva 8-9 nap elteltével is kerülnek elő életben maradt emberek a romok alól. 

Tovább

Vonszoljátok vissza magatokat az irodába! - így tesz rendet Elon Musk a Twitternél

Kevés szórakoztatóbb dolog van az elmúlt hetekben, mint Elon Muskot, a világ egyik leggazdagabb emberét figyelni, amint megpróbálja gatyába rázni a nehéz anyagi helyzetbe jutott techóriást, a Twittert. Elon Musk szinte azonnal berendelt mindenkit az irodába a home office-ból és lőttek az ingyenkajának is. 

book.jpg

Tovább

Otthonról az irodába: így hozd ki a maximumot magadból a home office után is!

Szép lassan az egész világ visszatért az irodai munkavégzésre a világjárvány alatti home office időszaka után. Sokan megpróbálják hibrid rendszerben megőrizni az otthoni munkavégzés előnyeit, a 2 évnyi szünet után ugyanis sokak számára kihívás lehet visszarázódni az irodai létbe. Íme néhány javaslat ahhoz, hogy ez könnyebben menjen.

despaired-g611ccc376_1920.jpg

Tovább

Jobban teszi, ha nem nyomkodja a mobilját lefekvés előtt

Szinte alig van, aki ne úgy aludna el, hogy mellette szunnyadna a mobilja is. Folyamatos társaságunkká váltak az okostelefonok, hosszú órákat töltünk el a nyomkodásával, legtöbbször egészen a lefekvés pillanatáig is. Számos oka van annak, hogy miért lenne érdemes erről mihamarabb leszokni.

ditchphoneinbed-948473178-770x553-1-650x428.jpg

Tovább

Olvass többet, élj tovább! - nem hinné, mi mindenre jó az olvasás

Ha őszinték vagyunk magunkhoz, észre kell vennünk, hogy jóval kevesebbet olvasunk, mint mondjuk 10, vagy 20 évvel ezelőtt. A ritka kivételektől eltekintve egy átlagos ember ma már napi több órán át nyomogatja a telefonját és alig olvas, pedig az olvasásnak rengeteg haszna van, ezeket gyűjtöttük most itt össze ebben a cikkben. 

book-g8f44afff3_1920.jpg

Tovább

Így csökkentse az áram-, és gázfogyasztását és spórolja meg a horrorköltségeket

Túlzás nélkül állítható, hogy magyar százezrei számolgatják most, hogy a fogyasztásuk vajon beleesik a kormány által bejelentett átlagba. Nyilvánvalóan senki sem szeretne a többlet miatt sokszoros piaci árat fizetni az energiáért. Néhány javaslat arra az esetre, ha lejjebb kellene nyomni azokat a bizonyos számokat.

sporolj-az-arammal.jpg

Tovább
Címkék: iroda, rezsi, irodaház

Egy évtizeden belül Önnek is lehet egy digitális ikertestvére

Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy mondták nekünk, hogy van egy hasonmásunk. Valaki idegen, aki elment mellettünk talán az utcán, és kísértetiesen úgy nézett ki, mint mi magunk. De mi van akkor, ha mi magunk alkothatnánk meg saját magunk ikertestvérét, önmagunk pontos digitális mását? 

Tovább
süti beállítások módosítása