Milliárdos akarsz lenni? Hallgasd meg ezeket a tanácsokat!

Ha tanulni akar az ember, jól teszi, ha a legsikeresebb emberekre hallgat. Sok milliárdos üzletember élettapasztalata akár egy újabb sikertörténet kezdetét jelentheti. Tanácsok, amiket érdemes megfogadni.

richest-people-759.jpg

Carlos Slim Helu:

"Ha mások véleményei szerint élsz, halott vagy. Nem akarok úgy élni, hogy azon gondolkozom, hogy fognak rám emlékezni."

Bill Gates:

"Legyél kedves a kockákkal. Nagy az esélye, hogy a végén nekik fogsz dolgozni."

Warren Buffett:

"Nem azt keresem, hogyan ugorhatok át egy hét láb magas kerítést. Megkeresem az egy láb magas kerítéseket és simán átlépem azokat."

Bernard Arnault:

"Ha valamit meg kell csinálni, csináld meg! Franciaországban tele vagyunk jó ötletekkel, de nem ültetjük azokat gyakorlatba."

bill-gates-jpg.jpg

Eike Batista:

"Nagyban gondolkozom, nem félek kockáztatni."

Sara Blakely:

"Ne keress mindig visszajelzést a termékedre, ötletedre, üzleti döntéseidre. Ha a barátod, kollégád, férjed, vagy feleséged elfogadására vársz, vigyázz. Előfordulhat, hogy eltántorítanak egy multimilliomos ötlettől már a kezdetektől."

Michael Bloomberg:

"Ha körbenézel, azok az emberek - akár az üzleti életben, akár a politikai életben forgolódnak - akiknek nincsen erkölcsi iránytűjük, mindig változtatják a véleményüket a népszerűség függvényében, végezetül mind vesztesek lesznek."

Larry Page:

"Megpróbálhatod befolyásolni az embereket, vagy felépíthetsz egy rendszert, ami a valóságot mutatja meg. Úgy vélem, sokkal fontosabb tudni, hogy mi történik valójában, mint megpróbálni az emberek befolyásolni."

a-facebook-alapitoja-mark-zuckerberg-apa-lesz-nincs-kesz-08040422.jpg

Jeff Bezos:

"Egy vállalat márkája olyan, mint egy ember megbecsülése. Azzal szerezhetsz megbecsülést, ha te dolgozol a legkeményebben."

Meg Whitman:

"Emlékezz, bármit meg tudsz csinálni, amit meg akarsz csinálni. Ne mondja senki, hogy "nem vagy elég ügyes... ez túl nehéz... ez hülye ötlet... lányok nem csinálnak ilyet". Az anyukám adta nekem ezt a tanácsot 1973-ban. Ez segített abban, hogy sose aggódjak, hogy mások mit mondanak a karrieremmel kapcsolatban."

Mark Zuckerberg:

"Ha te akarod tenni a legnagyobb benyomást, a legjobb módja, ha mindig a legfontosabb problémák megoldására fókuszálsz."

Michael Dell:

"Nem csak azokat a feladatokat szeretem csinálni, amit amúgy kedvelek. Azokat szeretem csinálni, amik sikeresebbé teszik a céget. Nem töltök sok időt a legkedveltebb hobbijaimmal."

trumpap-large_trans_nvbqzqnjv4bqqvzuuqpflyliwib6ntmjwfsvwez_ven7c6bhu2jjnt8.jpg

Rupert Murdoch:

"Nem törődök az örökségemmel, soha nem tudom elhallgattatni a kritikusokat. Már 50 éve csinálom ezt. Amikor változásokat hozol, ellenségeket szerzel - én pedig büszke vagyok azokra, akiket szereztem."

Donald Trump:

"Ha már gondolkozol, gondolkozz nagyban."

Steve Jobs:

"Az időd véges, ne parazold arra, hogy másvalakinek az életét éled."

Henry Ford:

"A legtöbb ember előrelép az idő alatt, amit mások elvesztegetnek."

article-0-210dcf4400000578-230_634x477.jpg

Oprah Winfrey:

"Fordítsd a sebeidet bölcsességbe."

Thomas Edison:

"Az a legnagyobb hiba, ha feladjuk. Ahhoz, hogy eredményt érj el, néha elég annyi, hogy még egyszer megpróbálod."

Mark Cuban:

"Mindegy, hogy hányszor tévedsz, elég ha egyszer igazad lesz."

 

Irodát keresel a sikeres vállalkozásodhoz, keress itt!