Minden idők legrosszabb karácsonyi ajándékai: amiket nem szeretnél látni a fa alatt

A meghitt karácsonyi ünnepet könnyen gallyra vághatja egy borzasztóan félresikerült ajándék a fa alatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan példát, aminek tuti senki nem örülne: 

_32.jpg

1. Bacon pénztárca

baconwallet_2741599k.jpg

Nyilvánvalóan egyszer-kétszer poénkodni a haverok előtt talán sikerül ezzel a szörnyűséggel, de végső soron ez az ajándék arra van ítélve, hogy egy szép napon ottfelejted a hentesnél, és egy jókora adag bacont tömsz a zsebedbe pótlásként.

2. Orr alakú szappantartó

nosecropped_2428160k.jpg

Pont ez hiányzott a fürdőszobából - egy izomból folyó gumiorr. Akár álomajándék is lehetne, ha az ember 8 éves.

3. Szandál mintázatú zokni

sandalsocks_2741623k.jpg

Nem elég, hogy tavasszal, nyáron és még a melegebb őszi napokon is el kell szenvedni a zokni & szandál verhetetlen duettet - most a téli szezont is elfoglalhatja ez a szörnyűség. 

4. Bögre, ami szemet szúr

aranybogre.jpg

Mindössze 6 dolláros áron a tiéd lehet ez a gyönyörűség, amelynek a fogantyúja vakítóan tündöklő aranykinézetű gyűrűkből áll. Garantáltan téged irigyel minden rokon, ha ilyenből iszod a karácsonyi meleg kakaót szenteste.

5. Emberi fogakkal díszített ékszer

fogasekszer.jpg

Nincs olyan lány, aki ne örülne valamilyen ékszernek a szentestén. Mit szóltok néhány igazán egyedi darabhoz? Mondjuk a hátsó fogaidból?

6. Diótörő Vaslady

maggie.jpg

Diót törnél, de nincs mivel? Kíváló segítség Maggie Tachter! Vele semmi sem állhat a diós bejgli útjába.

7. Instant hó

30002084-1286543160-972000.jpg

Mindannyian fehér karácsonyról álmodunk, de sajnos már évek óta nincs olyan szerencsék. Egy kis instant hó azonban csodákra képes. Majdnem olyan szép, mint az igazi, de egyáltalán nem hideg. 

8. Kakikártya

a884p_221.jpg

Azt szokták mondani, hogy játszva tanul az ember. Ezzel a tematikus kártyapaklival a barátokkal versenyezve lehet megtanulni, hogy milyen magas, milyen széles, mennyire kemény és milyen büdös a zebra ürüléke. Tuti befutó.

9. Semmi

30000870-1286546474-681000.jpg

Mit kap karácsonyra az, akinek mindene megvan? Egy szépen becsomagolt semmit! Rendkívül egyedi és minimalista. A kevesebb néha több, a több a kevesebb. Csak ki kell nyitni a kicsi kis üveg dobozt és hagyni, hogy átjárjon a SEMMI. 

10. A kegyetlen ajándék

 iphone-6-box.jpg

Az ember szinte kibújik a bőréből amikor lehántva a karácsonyi csomagoló papírt rápillant a hófehér Iphone dobozra. S amikor az ember már a 17. "köszönömnél" jár és eljut a doboz kibontásáig, rögvest lelohad minden lelkesedése, amikor egy üvegvázát pillant meg a doboz belsejében. (Igaz történet. Azóta külön töltik a karácsonyt.)

Van ennél rosszabb is? Írd meg nekünk kommentben!