Property Solution Group

2020.máj.03.
Írta: Property Solution Group Szólj hozzá!

Így készülnek a szupergazdagok a vírusapokalipszisre

Ahogyan pár hónapja a fél világ, úgy a világ legvagyonosabb rétege is igyekezett felkészülni a koronavírus-járvány kapcsán a legrosszabbra. Csak ők nem csupán WC-papírból és tartós tejből táraztak be.

1_vym5wjl78kiamhsk5yp2zq_2x.jpeg

Tovább

Árulkodó jelek: Vedd észre, ha maximalista vagy!

Mindent te tudsz a legjobban, nem nagyon adod ki a kezed közül a feladatokat. Mindezt úgy, hogy közben szinte sosem vagy elégedett önmagaddal. Idejét sem tudod már, hogy mikor töltöttél el úgy pár napot, hogy egy pillanatig sem kattogott a munkán az agyad. Itt az idő, hogy változtass. 

b3-bo248_perfec_p_20180829153935.jpg

Tovább

See EU later: angol humorral búcsúznak a britek az uniótól

Miután a brexitről szóló döntést négy évnyi huzavona után Nagy-Britannia végrehajtotta, a szigetország a legkülönfélébb módon igyekszik feldolgozni a történelmi változást. A távozáspártiak ünnepelnek, a maradáspártiak sajnálkoznak, a legjobb reakció viszont az angol humorban rejlik. Brexit-viccekből válogattunk. 

20191103-monty-python-silly-walk-afp-620x451.jpg

Tovább

Miért nem tudjuk megtartani az újévi fogadalmainkat?

Minden év végén emberek százmilliói tesznek valamilyen fogadalmat az újévre vonatkozóan. Aztán alig telik el pár nap, jobb esetben pár hét és a legtöbben el is bukják a kitűzött célokat. Hol csúsznak el a dolgok? Mit rontunk el? Miért nem tudjuk tartani az újévi fogadalmainkat? 

5ddc1d18fd9db233d63bcf95.jpg

Tovább

Legendás garázsok: Innen indultak a világ legnagyobb techcégei

Ha ma megnézzük az Apple, az Amazon, vagy a Google irodáit, a világ legkorszerűbb épületeivel találkozunk. Pár évtizeddel ezelőtt azonban ezek az óriáscégek is meglehetősen puritán környezetben alakultak meg is indultak el a világsiker útján. 

ctrx4sivuaegiub.jpg

Tovább

Igen, a telefonod lehallgat, de nem ez a legnagyobb probléma

Hiába cáfolja rendszeresen az óriás techcégek és szakértők armadája, hogy a telefonjaink nem hallgatnak le bennünket, ezt a saját tapasztalataink cáfolják nap mint nap.

prevent_spyware_on_mobile_phone-455x397.png

Tovább

Bábeli tornyok: Japán irodaház-tervezők, akikkel elszaladt a ló

Tegyük fel, hogy a Mount Everest legmagasabb pontján lehetséges volna felhúzni egy felhőkarcolót. Mondjuk a dubaji égimeszelőhőz hasonlót. A '90-es években a japán tervezőknek olyannyira nem szabtak határt a képzeletüknek, hogy még ennél is nagyobb monstrumot vizionáltak Tokióban.

a124bdaab516edd14220a8aa44573cb7.jpg

Tovább