Szem nem marad szárazon: a legmeghatóbb karácsonyi kisfilmek

Évről évre igyekeznek a különböző vállalatok megragadni a karácsony igazi üzenetét megragadva népszerűsíteni termékeiket. Ezek közül vannak olyanok, amiket garantáltan megkönnyez az ember. Összeválogattuk a legmeghatóbb ilyen kisfilmeket. 

christmas_is_for_sharing_520.jpg

Igazán fontos családtag

A Boots 2014-es reklámfilmje szinte teljesen illeszkedik a 2020-as évhez. A filmben egy család különböző tagjait látjuk, akik különböző viszontagságok közepette, de mindent megtesznek azért, hogy eljussanak haza, ahol mind türelmesen megvárják, ahol a karácsonyi műszakban is ápolóként dolgozó anyuka az éjjel végre hazatér. 

 

 A Mikulás feleségének titkos küldetése

Miután nagy gondossággal útra bocsátja férjét, a Mikulás felesége titkos hobbijának hódol, ő is visz ki idén ajándékot valaki különleges személynek. Igaz, ő a rénszarvasok és a szán helyett a helikoptert és a jetskit részesíti előnyben. A célszemély pedig a hatéves Jake, aki valamiért mindig hajbakap a növérével. A karácsony azonban mindent megváltoztat. 

 

Mindent a célért

Egy német gyógyszergyártó cég egy nagypapa fáradságos küzdelmét mutatja be, aki minden áldott nap idős kora ellenére erősít. Kizárólag egyetlen mozdulatsort ismételget a súlyzóval egész évben, amiért furán néznek rá a szomszédok. Karácsony napján az unokájával találkozva azonban kiderül, mire fel ez a sok erősítés. 

 

 Csak egyetlen kérésem van a Mikuláshoz

A Coca Cola idei karácsonyi kisfilmje egy apának kalandos hazajutását dolgozza fel, aki szinte minden föld körüli nehézséget be kell, hogy vállaljon, hogy lánya Mikulásnak címzett levelét el tudja juttatni a célszemélyhez. Láthatólag kudarcot vall, aztán a kívánság valahogy mégis teljesül. 

 

Kutya világ

A John Lewis a 2016-os reklámfilmje egy Boxer kutyáról szól, akit Busternek hívnak. Busternek csak egy kívánsága van, hogy önfeledten ugrálhasson egy trambulinon.

 

 Szeretet ünnepe a lövészárkokban

A Sainsbury 2014-es karácsonyi kisfilmje talán minden idők egyik legkiválóbb reklámfilmje lett. Talán azért, mert az első világháború első karácsonya során történtek valóban megtörténtek. A nyugati frontvonalon játszódó sztori azt dolgozza fel, hogy a háborúban lövészárokban fagyoskodó katonák miként mentek szembe feletteseik parancsával és kezdtek el barátkozni az addig ellenséges katonákkal. 

 

 Egy ilyen rendkívüli év után mi is csak kellemes ünnepeket, békességet és jó egészséget tudunk kívánni minden kedves olvasónknak.